Home » Medisinsk massasje

Medisinsk massasje

Advertisements

Diplomert Massasjeterapeut Simon Chilembo kommer tilbake på Aker Brygge som terapi massasje spesialist. Med mer enn 20-års arbeidserfaring i Oslo, Simon er absolutt en av de mest kjente og mest erfarene terapi massasje utøvere i hovedstaden.  

Simon Chilembo, terapi massasje spesialist
©Simon Chilembo 2019

MEDISINSK MASSASJE:

  • Er helsebringende og effektiv mot stress.
  • Er fysikalskbehandling som hjelper i håndtering av kroppslige smerter relatert til muskelspenninger, samt hodepineplager.
  • Løser opp såre muskler og setter fart på restitusjon ifht trening og idrettslige prestasjoner generelt. Har gjennom årene hjulpet utallelige toppidrettsutøvere, samt mosjonister å finne tilbake varig konkurranse overlegenhet og treningsglede.  
  • Komplementerer behandlingstilbudet i rehabiliteringsfasen etter sykdom eller skade, dette i samråd med legen.  

BEDRIFTSMASSASJE

Terapi massasje tilbud til ansatte som et forebyggende tiltak mot stress retaterte plager (eks. burnout/ ekstrem utmmattelse) ifb. høyt arbeidspress, tette tidfrister og stadig nye utfordringer. Arbebidsrelaterte belastningsskader og muskelspenninger som oppstår og setter seg kan også behandles med terapi massasje. Dette øker trivsel på jobben og dermed bedre bedriftstilhørighets sanse for de ansatte. Den totale effekten fører til redusert sykefraværet og økt produktivitet som da bidra til økt lønnsomheten til bedriften: Tall fra Sintef (2017) viser at sykefraværet koster norkse bedrifter omlag kr.15 000,- i uken. Kostnader knyttet til produksjonstap, samt å dekke vikar og bruk av overtid kommer i tillegg. Terapi massasje tilbud  på jobben har klare økonomiske fordeler for bedrifter derfor.
Be om bedriftstilbudkontakt@akerbryggelegesenter.no


Simon Chilembo
Tel.:
 +47 92525032 (privat)
ARBEID:
Aker Brygge Legesenter: Telefon – +47 92 300 200
Stranden 89
0250 Oslo

Advertisements
%d bloggers like this: