Home » Medisinsk massasje

Medisinsk massasje

Diplomert Massasjeterapeut Simon Chilembo er tilbake på Aker Brygge som medisinsk massasje spesialist. Med mer enn 20-års arbeidserfaring i Oslo, er Simon absolutt en av de mest kjente og mest erfarene medisinsk massasje utøvere i hovedstaden.  

Simon Chilembo, medisinsk massasje spesialist
©Simon Chilembo 2019

MEDISINSK MASSASJE:

  • Er helsebringende og effektiv mot stress.
  • Er fysikalskbehandling som hjelper i håndtering av kroppslige smerter relatert til muskelspenninger, samt hodepineplager.
  • Løser opp såre muskler og setter fart på restitusjon ifht trening og idrettslige prestasjoner generelt. Har gjennom årene hjulpet utallelige toppidrettsutøvere, samt mosjonister å finne tilbake varig konkurranse overlegenhet og treningsglede.  
  • Komplementerer behandlingstilbudet i rehabiliteringsfasen etter sykdom eller skade, dette i samråd med legen.  

BEDRIFTSMASSASJE

Medisinsk massasje tilbud til ansatte som et forebyggende tiltak mot stress retaterte plager (eks. burnout/ ekstrem utmmattelse) ifb. høyt arbeidspress, tette tidfrister og stadig nye utfordringer. Arbebidsrelaterte belastningsskader og muskelspenninger som oppstår og setter seg kan også behandles med terapi massasje. Dette øker trivsel på jobben og dermed bedre bedriftstilhørighets sanse for de ansatte. Den totale effekten fører til redusert sykefraværet og økt produktivitet som da bidra til økt lønnsomheten til bedriften: Tall fra Sintef (2017) viser at sykefraværet koster norkse bedrifter omlag kr.15 000,- i uken. Kostnader knyttet til produksjonstap, samt å dekke vikar og bruk av overtid kommer i tillegg. Medisinsk massasje tilbud  på jobben har klare økonomiske fordeler for bedrifter derfor.
Be om bedriftstilbudkontakt@akerbryggelegesenter.no


Simon Chilembo
Tel.:
 +47 92525032 (privat)
ARBEID:
Aker Brygge Legesenter: Telefon – +47 92 300 200
Stranden 89
0250 Oslo

%d bloggers like this: