Home » Uncategorized » LIVE CELLO MUSIC MEDITATIONS

LIVE CELLO MUSIC MEDITATIONS

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,426 other subscribers

Come and try a different way of finding peace of mind with your meditations accompanied by live cello music performed by one of Norway’s most accomplished players of the instrument, Sigrun Eng.

Sigrun Eng ønsker velkommen til cellomeditasjon

Sgrun EngCellomeditasjon er en idé jeg har hatt lenge; jeg ønsker å åpne for en annen måte å lytte til levende musikk på – en type konsert der det er opp til hver enkelt om vedkommende ønsker å lytte tradisjonelt, meditere, ligge, gjøre yoga eller hva som helst. Eneste begrensning er at man ikke skal forstyrre de andre i rommet.
Jeg tror at det å lytte til musikk sender tankene i en annen retning enn når det er stille. Og jeg tror man blir påvirket på en eller annen måte av å være nær et akustisk instrument – og at særlig cellolyden har sterk påvirkning på sinnet. Dette er det mange som har sagt til meg.
Jeg har lyst til å tilby et rom for meditasjon der celloen er en del av meditasjonen. I samarbeid med ENERVITAL Helse og Velvære i Vika vil jeg kjøre et prøveopplegg som blir gratis for publikum – tre onsdager i november.
Rommet er tomt, bortsett fra at det er mulig å låne yogamatter til å sitte/ligge på. Ta gjerne med egne puter/tepper. Musikken kommer til å bevege seg i samme, rolige stemning hele tiden – det blir ingen store overraskelser. Det hele varer ca. en time.
NB! Dette er ikke «vanlig», alternativ musikk med synthpads og klangtepper. Bare en enslig cello.
Hjertelig velkommen!
Beste hilsen Sigrun Eng
Onsdag 11., 18. og 25. november kl. 20.00
INNGANG GRATIS.
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: